AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı at kuyruğu yapmak

Kahve falında saçı at kuyruğu yapmak

Kahve falında saçı at kuyruğu yapmak fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı at kuyruğu yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları tek tek ele almalısınız.

Kahve falında saçı at kuyruğu yapmak doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında saçını at kuyruğu yapmak aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına inanılır.

Kahve falında saçlarını at kuyruğu yapmak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçları at kuyruğu yapmak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, mutluluk ve saadete delalettir.

Kahve falında saçını at kuyruğu görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at kuyruğu saç görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına inanılır.

Kahve falında at kuyruğu görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalet eder.

Kahve falında atın kuyruğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir