AnaSayfa / Genel / Kahve falında at kuyruğu saç görmek

Kahve falında at kuyruğu saç görmek

Kahve falında at kuyruğu saç görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, nazara geleceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at kuyruğu saç gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarla, eski meslektaşlarınızla, ilkokul öğretmeninizle, uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınızla veya sevgililerinizle görüşme isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında saçları at kuyruğu yapmak bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına tabir olunur.

Kahve falında saçı at kuyruğu yapmak işlerin sürekli büyüyeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında saçını at kuyruğu yapmak rakiplerin geride bırakılacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at kuyruğu saç görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını at kuyruğu yapmak uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında saçını at kuyruğu görmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at kuyruğu kesmek dertlerin günden güne daha da artacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında at kuyruğu görmek işlerin düze çıkarılacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir