AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını at kuyruğu yapmak

Kahve falında saçını at kuyruğu yapmak

Kahve falında saçını at kuyruğu yapmak verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalettir.

Kahve falında saçını at kuyruğu yapmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yapmak istediğini doğru anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında saçlarını at kuyruğu yapmak ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında saçları at kuyruğu yapmak bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine yorulur.

Kahve falında saçını at kuyruğu yapmak evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı at kuyruğu yapmak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına işaret eder.

Kahve falında at kuyruğu saç görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını at kuyruğu görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, Tövbe Edeceğine delalettir.

Kahve falında at kuyruğu kesmek yaptığı hatalardan ders alacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atın kuyruğunu görmek ağlayacağına ve dertleneceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir