AnaSayfa / Genel / Kahve falında horozun kafasını kesmek

Kahve falında horozun kafasını kesmek

Kahve falında horozun kafasını kesmek tecrübelerini aktaracağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, işinin de hep yürüyeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine inanılır.

Kahve falında horozun kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden farketmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Kahve falında horozun kafasını kesmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horoz kafası koparmak kişinin kendi başının çaresine bakacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına yorulur.

Kahve falında horoz kafası görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kopmuş horoz kafası görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafası kopmuş horoz görmek Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına işaret eder.

Kahve falında horozun kafasını koparmak çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah horoz kesmek dertlerinden kurtulacağına, kısa sürede başarısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz başı kesmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir