AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç sakızı görmek

Kahve falında ağaç sakızı görmek

Kahve falında ağaç sakızı görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç sakızı gördüyseniz:

  • Aslında yapmak istediğiniz şeylerin bir şekilde engellemesi sizin açınızdan son derece can sıkıcı olabilir.

Kahve falında ağaç sakızı görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakız ağacı görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına işarettir.

Kahve falında ağaç sakızı yemek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında sakızı atmak ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına işarettir.

Kahve falında sakız vermek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakız görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeker sakız görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında sakız yuttuğunu görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir