AnaSayfa / Genel / Kahve falında oltayla köpek balığı tutmak

Kahve falında oltayla köpek balığı tutmak

Kahve falında oltayla köpek balığı tutmak attığı adımların boşa gideceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, bazı adımlar atacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında oltayla köpek balığı tutmak gördüyseniz:

  • Yaşlı bir kimsenin çabuk aşabileceğiniz bir engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında oltayla köpek balığı tutmak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında olta balık tutmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına işarettir.

Kahve falında oltayla büyük balık tutmak can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına işarettir.

Kahve falında oltayla balık tutmak aile hayatlarını bozulacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oltayla kaplumbağa tutmak çaresiz hallere düşeceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına inanılır.

Kahve falında oltayla köpek yakalamak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında oltayla balık tuttuğunu görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına delalet eder.

Kahve falında balık oltası görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir