AnaSayfa / Genel / Kahve falında olta balık tutmak

Kahve falında olta balık tutmak

Kahve falında olta balık tutmak onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına alamet eder.

Kahve falında olta balık tutmak gördüyseniz:

  • Farklı faklı fırsatlar sizi bekliyor, sadece harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında olta balık tutmak uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında oltayla balık tutmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına inanılır.

Kahve falında oltayla köpek balığı tutmak hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, sevinçli bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında oltayla büyük balık tutmak onlar sayesinde moral bulacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına işarettir.

Kahve falında oltayla kaplumbağa tutmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık oltası bulmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine inanılır.

Kahve falında oltayla balık yakaladığını görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına işaret eder.

Kahve falında oltayla büyük balık yakalamak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir