AnaSayfa / Genel / Kahve falında oltayla köpek yakalamak

Kahve falında oltayla köpek yakalamak

Kahve falında oltayla köpek yakalamak kazancının iki kat artacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında oltayla köpek yakalamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi tam olarak anladığını düşünerek yapacağınız anlaşmalarda sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında oltayla köpek yakalamak geçecek güzel bir ömre, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına inanılır.

Kahve falında oltayla balık yakalamak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oltayla balık yakaladığını görmek hanesine huzurun dolacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oltayla timsah yakalamak yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oltayla büyük balık yakalamak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oltayla yılan yakalamak hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, dilediği gibi yaşayacağına yorulur.

Kahve falında oltayla köpek balığı tutmak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında olta balık tutmak borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, herkesin takdirini toplayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir