AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık oltası görmek

Kahve falında balık oltası görmek

Kahve falında balık oltası görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine işarettir.

Kahve falında balık oltası gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmek sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında oltayla büyük balık yakalamak emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında oltayla balık tutmak büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında oltayla balık yakaladığını görmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında balık oltasına takılmak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında oltayla balık yakalamak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında oltayla büyük balık tutmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında oltayla köpek balığı tutmak çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına inanılır.

Kahve falında oltayla balık avlamak zor ve kötü günlerden geçeceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir