AnaSayfa / Genel / Kahve falında oltayla büyük balık tutmak

Kahve falında oltayla büyük balık tutmak

Kahve falında oltayla büyük balık tutmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, zor durumda kalacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında oltayla büyük balık tutmak gördüyseniz:

  • Karışık durumlar veya sonlandırılması zor tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında oltayla büyük balık tutmak aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oltayla balık tutmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında olta balık tutmak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında oltayla köpek balığı tutmak tövbelerinin karşılık bulacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında oltayla büyük balık yakalamak endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına yorulur.

Kahve falında oltayla kaplumbağa tutmak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, istediği gibi yaşayacağına inanılır.

Kahve falında büyük olta görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oltada balık görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir