AnaSayfa / Genel / Kahve falında oltayla kaplumbağa tutmak

Kahve falında oltayla kaplumbağa tutmak

Kahve falında oltayla kaplumbağa tutmak kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, fikirlerinin can bulacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oltayla kaplumbağa tutmak gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu korumanız gerekebilir.

Kahve falında oltayla kaplumbağa tutmak aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında oltayla büyük balık tutmak dualarından hayır görmeyeceğine, bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Kahve falında oltayla balık tutmak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında olta balık tutmak alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, kafasının karışacağına delalettir.

Kahve falında oltayla köpek balığı tutmak alacaklıların kapısını aşındıracağına, eski bir davanın tekrar açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında olta atmak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına tabir olunur.

Kahve falında oltaya yem takmak işlerinin yarım kalacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına işarettir.

Kahve falında oltayla büyük balık yakalamak sıkıntının, derdin sona ereceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir