AnaSayfa / Genel / Kahve falında oltayla balık tutmak

Kahve falında oltayla balık tutmak

Kahve falında oltayla balık tutmak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, aile saadetinin de artacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında oltayla balık tutmak gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz rutinle vakit kaybetmek yerine, harekete geçmenizi söylüyor.

Kahve falında oltayla büyük balık tutmak kötü sözler duyulacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında olta balık tutmak geçimi zorluklarla kazanacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalettir.

Kahve falında oltayla köpek balığı tutmak paslı bir çiviye basabileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında oltayla balık tutmak kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oltayla kaplumbağa tutmak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oltayla balık yakalamak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oltayla balık yakaladığını görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına delalettir.

Kahve falında oltayla balık tuttuğunu görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, birlikte kâh ağlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir