AnaSayfa / Genel / Kahve falında oltayla balık yakaladığını görmek

Kahve falında oltayla balık yakaladığını görmek

Kahve falında oltayla balık yakaladığını görmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında oltayla balık yakaladığını gördüyseniz:

  • Toplumsal itibar çabası içersinde olabilirsiniz.

Kahve falında oltayla balık yakalamak ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oltayla balık yakaladığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, iyi bir patron olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oltayla büyük balık yakalamak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine delalet eder.

Kahve falında oltayla yılan yakalamak geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında oltayla köpek yakalamak sağlık problemleri yaşamayacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oltayla timsah yakalamak eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oltayla köpek balığı tutmak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında oltada balık görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir