AnaSayfa / Genel / Kahve falında oltayla balık yakalamak

Kahve falında oltayla balık yakalamak

Kahve falında oltayla balık yakalamak kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına alamet eder.

Kahve falında oltayla balık yakalamak gördüyseniz:

  • Risk almamanızda fayda var.

Kahve falında oltayla balık yakaladığını görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında oltayla büyük balık yakalamak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında oltayla balık yakalamak verdiği emeklerin heba olacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında oltayla yılan yakalamak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında oltayla timsah yakalamak rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında oltayla köpek yakalamak gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında balık oltası almak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında oltayla büyük balık tutmak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, malının da hiç olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir