AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın başını okşamak

Kahve falında atın başını okşamak

Kahve falında atın başını okşamak büyük düşüneceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, seyahatlere katılacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında atın başını okşamak gördüyseniz:

  • İşler sizin istediğiniz gibi ilerleyecek olsa bile, imajınızı güçlendirmeniz veya imajınıza zarar vermemeniz buna bağlı olabilir.

Kahve falında atın başını okşamak daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek başını okşamak kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin başını okşamak onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kedinin başını okşamak günü birlik kazanç elde edeceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin başını okşamak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün başını okşamak darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına işaret eder.

Kahve falında başı okşamak lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına inanılır.

Kahve falında yetim başı okşamak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir