AnaSayfa / Genel / Kahve falında yetim başı okşamak

Kahve falında yetim başı okşamak

Kahve falında yetim başı okşamak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, sorunların yakında son bulacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yetim başı okşamak gördüyseniz:

  • Güven problemine bağlı hareket eksikliği söz konusu olabilir.

Kahve falında yetim başı okşamak işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yetim erkek çocuğu görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yetime para vermek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yetim bebek bakmak üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine işaret eder.

Kahve falında yetime yemek yedirmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında öksüz yetim görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, başarı ve zenginlik getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yetim dövmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında yetim erkek bebek görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir