AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı okşamak

Kahve falında başı okşamak

Kahve falında başı okşamak iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, bol muhabbette kalacağına, şansının geri döneceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başı okşamak gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda ilerlemek, farklı çevrelere girmek veya farklı konularda etkinizi arttırmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin başını okşamak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğin başını okşamak çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atın başını okşamak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında köpek başını okşamak engellerin aşılacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında köpek başı okşamak aralarında bir konuşma geçeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başı okşamak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında baş okşamak kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında kedinin başını okşamak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir