AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin başını okşamak

Kahve falında sevdiğinin başını okşamak

Kahve falında sevdiğinin başını okşamak çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, kariyer planının altüst olacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin başını okşamak gördüyseniz:

  • Olayların gerçekleşmesini sağlamak için bir girişimde bulunmalısınız.

Kahve falında sevdiğinin başını okşamak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına işarettir.

Kahve falında atın başını okşamak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, birçok iş teklifi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın başını okşamak huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün başını okşamak sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin başını okşamak hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin başını okşamak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında köpek başını okşamak borçların biteceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek başı okşamak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir