AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek başını okşamak

Kahve falında köpek başını okşamak

Kahve falında köpek başını okşamak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, umutlanacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında köpek başını okşamak gördüyseniz:

  • Felsefik bir değişim söz konusu olabilir, sezgilerinize güvenin.

Kahve falında köpek başını okşamak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalettir.

Kahve falında köpeğin başını okşamak yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek başı okşamak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında kedinin başını okşamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin başını okşamak kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atın başını okşamak ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında aslanın başını okşamak yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın başını okşamak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir