AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin başını okşamak

Kahve falında bir erkeğin başını okşamak

Kahve falında bir erkeğin başını okşamak hayatının belli bir rutine oturacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin başını okşamak gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara her zamankinden daha çok eğilimlisiniz.

Kahve falında erkek çocuğun başını okşamak onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin başını okşamak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baş okşamak yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin başını okşamak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başı okşamak bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanın başını okşamak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin başını okşamak hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birinin başını okşamak kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, üzücü haberler alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir