AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin başını okşamak

Kahve falında kedinin başını okşamak

Kahve falında kedinin başını okşamak variyetini çoğaltacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin başını okşamak gördüyseniz:

  • Şansınızın da olumlu desteğiyle bütçenizi düzene koyabilirsiniz.

Kahve falında kedinin başını okşamak ters giden işlerin de düzeleceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında birinin başını okşadığını görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yetim başı okşamak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine yorulur.

Kahve falında köpek başı okşamak kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin başını okşamak aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin başını okşamak eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin başını okşamak hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın başını okşamak esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir