AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla otobüse binmek

Kahve falında patronla otobüse binmek

Kahve falında patronla otobüse binmek yoksulluğa, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronla otobüse binmek gördüyseniz:

  • Bazı iş, plan ya da yaratıcılık isteyen konularda daha faydalı, verimli, işe yarar ya da estetik fikirleriniz varsa, dile getirmenizde fayda var.

Kahve falında patronla otobüse binmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine tabir olunur.

Kahve falında patronun arabasına binmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronla arabaya binmek yokluğun biteceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yolcu otobüsüne binmek işlerini tek başına yöneteceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine delalet eder.

Kahve falında şöförsüz otobüse binmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında otobüse binmek inmek bunun için Allah’a şükredeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında karanlıkta otobüse binmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşınla otobüse binmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir