AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni patron görmek

Kahve falında yeni patron görmek

Kahve falında yeni patron görmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine işarettir.

Kahve falında yeni patron gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri bazı şeyleri farklı yapması konusunda ikna etme çabanız karşılıksız kalabilir.

Kahve falında yeni patron görmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronu çalışırken görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında patron tarafindan öpülmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronunun para verdiğini görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patronuyla sevgili olmak huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronun hanımını görmek haneye dertlerin gireceğine , bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında patronun güldüğünü görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronun hasta olduğunu görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir