AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini patron görmek

Kahve falında kendini patron görmek

Kahve falında kendini patron görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına delalet eder.

Kahve falında kendini patron gördüyseniz:

  • Fırsatlar söz konusu olsa da, pek çoğu henüz tam olarak hazır görünmüyor.

Kahve falında patronla evlenmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında eski patronun görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında patronunun eşini görmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında patron öpmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini mutsuz edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patron görmek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine tabir olunur.

Kahve falında eski patronun eşini görmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında patron eşi görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında patron elini tutmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir