AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla görüşmek

Kahve falında patronla görüşmek

Kahve falında patronla görüşmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında patronla görüşmek gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konularda harcamalarınızı kontrol etmenizde fayda var.

Kahve falında patronla görüşmek hayaller kurulacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle telefonda görüşmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski arkadaşlarla görüşmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle görüşmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakanla görüşmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanla telefonda görüşmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birisiyle görüşmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski arkadaşla görüşmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir