AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş komşunun elini öpmek

Kahve falında ölmüş komşunun elini öpmek

Kahve falında ölmüş komşunun elini öpmek rahat bir hayatı olacağına, anlaşmalardan cayılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, büyüyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş komşunun elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik gelişmelere karşı tedbirli olmakta da fayda var.

Kahve falında ölmüş komşunun elini öpmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında komşunun elini öpmek fakirlerin güleceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşu kızını öpmek beddua ve ah alacağına, yeni girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında komşunu öpmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşu kadını öpmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun karısını öpmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine delalet eder.

Kahve falında komşunun kızını öpmek bir sebeple yataklara düşeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında komşunun elini tutmak hayırlı günler yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir