AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu kadını öpmek

Kahve falında komşu kadını öpmek

Kahve falında komşu kadını öpmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşu kadını öpmek gördüyseniz:

  • Belli eğilimlerinizi ya da dürtülerinizi kontrol altına almanız gerekebilir.

Kahve falında komşu kadını öpmek küslükleri gidereceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun karısını öpmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşu kızını öpmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun kızını öpmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına işarettir.

Kahve falında komşunun elini öpmek falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunu öpmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş komşunun elini öpmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına inanılır.

Kahve falında komşu kadını hamile görmek fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir