AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşu kızını öpmek

Kahve falında komşu kızını öpmek

Kahve falında komşu kızını öpmek kuş gibi hafifleyeceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşu kızını öpmek gördüyseniz:

  • Finansal, gayrimenkullerle ilgili ya da ailevi konularda sempatikliğinizi ön plana çıkartmalısınız.Bu durum olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilir.

Kahve falında komşunun kızını öpmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında komşu kızını öpmek fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşunu öpmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında komşunun elini öpmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş komşunun elini öpmek konforunun artacağına, memur ise terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun karısını öpmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, kötü günlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşu kadını öpmek problemlerin çözüme kavuşacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında komşu kızını emzirmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir