AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun elini öpmek

Kahve falında komşunun elini öpmek

Kahve falında komşunun elini öpmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşunun elini öpmek gördüyseniz:

  • Yardıma ihtiyacı olan bir kişiye yardım etmeniz durumunda farklı kazançlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında komşunun elini öpmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş komşunun elini öpmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, karşılıksız bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında komşunun kızını öpmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında komşu kızını öpmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında komşunu öpmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına işarettir.

Kahve falında komşunun karısını öpmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşu kadını öpmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun elini tutmak güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir