AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun karısını öpmek

Kahve falında komşunun karısını öpmek

Kahve falında komşunun karısını öpmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine işarettir.

Kahve falında komşunun karısını öpmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işleriniz veya projeleriniz için alışveriş yapabilirsiniz.

Kahve falında komşunun karısını öpmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşu karısını görmek başarılı çalışmalara imza atacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun karısını dövdüğünü görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında komşu karısı görmek zorlukların biteceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşunun karısını görmek huzur ve mutluluk bulacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karısını öpmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının karısını öpmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında komşunu öpmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir