AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun kızını öpmek

Kahve falında komşunun kızını öpmek

Kahve falında komşunun kızını öpmek onunla yeniden kavuşacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında komşunun kızını öpmek gördüyseniz:

  • Olayları buna göre değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında komşu kızını öpmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında komşunun kızını öpmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine delalet eder.

Kahve falında komşu kadını öpmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşunun elini öpmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine işarettir.

Kahve falında komşunun karısını öpmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine işarettir.

Kahve falında komşunu öpmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş komşunun elini öpmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında komşunun kızını gelin görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir