AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunun elini tutmak

Kahve falında komşunun elini tutmak

Kahve falında komşunun elini tutmak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun elini tutmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler harcamalarınızı düzenlemenize yardım edebilir.

Kahve falında komşunun elini tutmak yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına tabir olunur.

Kahve falında komşunun elini öpmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş komşunun elini öpmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, alım gücünü yitireceğine işaret eder.

Kahve falında bir ünlünün elini tutmak fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde tabanca tutmak insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine delalettir.

Kahve falında kocasının elini tutmak rahatının ve ağız tadının kaçacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına delalet eder.

Kahve falında elinde kuran tutmak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına delalet eder.

Kahve falında balıkları elle tutmak mutlu günler yaşanacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir