AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşunu öpmek

Kahve falında komşunu öpmek

Kahve falında komşunu öpmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, zengin için yoksulluğa, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında komşunu öpmek gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları söz konusu olabilir.

Kahve falında ölmüş komşunun elini öpmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun karısını öpmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, huzur içinde yatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunu öpmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun elini öpmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında komşu kadını öpmek ihanete uğrayacağına, hayatını ailesine adayacağına delalettir.

Kahve falında komşu kızını öpmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun kızını öpmek geçim kolaylığı yaşayacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun arabasını görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir