AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını öpmek

Kahve falında kocasını öpmek

Kahve falında kocasını öpmek eve kapanıp, kendine döneceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, kendi işine sahip olacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kocasını öpmek gördüyseniz:

  • Size artık bir faydası dokunmayan bazı kişiler, planlar veya projeler dikkat çekme çabasında olabilirler.

Kahve falında ölmüş kocasını öpmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine alamet eder.

Kahve falında ölen kocasını öpmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, eğleneceğine delalet eder.

Kahve falında kocasını öpmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine alamet eder.

Kahve falında eski kocayı öpmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı kocasını öpmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında kocanın ayağını öpmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işarettir.

Kahve falında kocası öpmek rakiplerin geride bırakılacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocanı öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir