AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişiyi hasta görmek

Kahve falında ölmüş kişiyi hasta görmek

Kahve falında ölmüş kişiyi hasta görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş kişiyi hasta gördüyseniz:

  • Size yapılan istekler başta önemsiz gibi görünseler bile ilerde sizi çok zorlayabilirler.

Kahve falında hasta kişinin iyileştiğini görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kişiyi hasta olarak görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kişiyi hasta görmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hasta görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen bir kişiyi hasta görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kişiyi hasta görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi hasta görmek hem çok mutlu olacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin hasta olduğunu görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir