AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen bir kişiyi hasta görmek

Kahve falında ölen bir kişiyi hasta görmek

Kahve falında ölen bir kişiyi hasta görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, başarının garantileneceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, itibarını geri kazanacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, problemlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen bir kişiyi hasta gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanız karışabilir, gerçeği görmekte, olayları çözmekte veya ipuçlarını yakalamakta zorlanabilirsiniz ya da kafa karışıklığı yaratan her ne ise, siz buraya onu koyabilirsiniz.

Kahve falında ölen kişinin hasta olduğunu görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına alamet eder.

Kahve falında hasta bir kişi görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, rahat bir hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta kişiyi görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında hasta bir kişinin iyileştiğini görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen kişiyi hasta görmek hem de sevdiklerinin olacağına, zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında vefat eden kişiyi hasta görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına delalet eder.

Kahve falında bir kişinin hasta olduğunu görmek ruhen güzelleşeceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi hasta görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir