AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi hasta görmek

Kahve falında bir kişiyi hasta görmek

Kahve falında bir kişiyi hasta görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, bir yandan cenaze olacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi hasta gördüyseniz:

  • Küçük bir hırsızlıkla da karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında hasta olan bir kişinin öldüğünü görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine delalet eder.

Kahve falında bir kişinin hastalandığını görmek sorunların kalmayacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında bir kişiyi hasta görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen bir kişiyi hasta görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin hasta olduğunu görmek işlerin daha kötüye gideceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi hasta görmek her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında vefat eden kişiyi hasta görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir