AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin hasta olduğunu görmek vefa göstereceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • İş veya özel yaşamınızda bazı konuları özel bir yola çekmeye çalışıyorsunuz.

Kahve falında sevdiği kişinin hasta olduğunu görmek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyi hasta görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hasta görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin hasta olduğunu görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına işaret eder.

Kahve falında ölen kişiyi hasta olarak görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına işarettir.

Kahve falında kişiyi hasta görmek sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bir kişinin hasta olduğunu görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir