AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyi hasta görmek

Kahve falında sevdiği kişiyi hasta görmek

Kahve falında sevdiği kişiyi hasta görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi hasta gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya uzman kişilere danışmanız gerekebilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin hasta olduğunu görmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişinin hasta olduğunu görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak büyük oranda kazanç elde edeceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiyi hasta görmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hasta görmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen bir kişiyi hasta görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta olan bir kişinin öldüğünü görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kişiyi hasta görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir