AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi hasta görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi hasta görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi hasta görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, komşularla ters düşüleceğine, yorulacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, imkanlarının artacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hasta gördüyseniz:

  • Yaratıcı aktivitelerinize daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında sevdiği kişinin hasta olduğunu görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin hasta olduğunu görmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, hayatın pahalılaşmasına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hasta görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyi hasta görmek rakiplerine yenileceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına yorulur.

Kahve falında bir kişinin hasta olduğunu görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında bir kişinin hastalandığını görmek çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında kişiyi hasta görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir