AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta kişinin iyileştiğini görmek

Kahve falında hasta kişinin iyileştiğini görmek

Kahve falında hasta kişinin iyileştiğini görmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına delalettir.

Kahve falında hasta kişinin iyileştiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere güvenmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz ya da işler istediğiniz şekilde halledilmeyebilir.

Kahve falında hasta olan kişiyi iyi görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında hasta kişiyi iyi görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kalp kırıklığına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında hasta kişinin iyileştiğini görmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına yorulur.

Kahve falında hasta kişiyi iyileşmiş görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta bir kişinin iyileştiğini görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hastanın iyileşmesi görmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta annenin iyileştiğini görmek anne babayla ters düşüleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında hasta birini çok iyi görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir