AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiyi hasta olarak görmek

Kahve falında ölen kişiyi hasta olarak görmek

Kahve falında ölen kişiyi hasta olarak görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölen kişiyi hasta olarak gördüyseniz:

  • Size bazı fikirlerini kabul ettirmeye çalışan ya da kural koyma çabasında olan kişilere itiraz etme arzunuzu bastırmanızda fayda var.

Kahve falında ölü kişiyi hasta görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ölen kişiyi hasta görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına inanılır.

Kahve falında kişiyi hasta görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında hasta kişiyi görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, gidilecek yönün belirleneceğine delalettir.

Kahve falında hasta olan bir kişinin öldüğünü görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kararlarına saygı duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta bir kişinin iyileştiğini görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişinin hasta olduğunu görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş kişiyi hasta olarak görmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir