AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarı kazmak

Kahve falında mezarı kazmak

Kahve falında mezarı kazmak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, ilişkilerin noktalanacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına delalet eder.

Kahve falında mezarı kazmak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgilere veya kulaktan dolma haberlere inanmayın.

Kahve falında evliya mezarı kazmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine işarettir.

Kahve falında bebek mezarı kazmak ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarını kazdığını görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüye mezar kazmak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine inanılır.

Kahve falında mezarlık kazdığını görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında mezar kazdığını görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde mezar kazmak zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, sevdiğini söyleyeceğine işarettir.

Kahve falında mezarlıkta toprak kazmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir