AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanasını öpmek

Kahve falında kaynanasını öpmek

Kahve falında kaynanasını öpmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynanasını öpmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında ölmüş kaynananın elini öpmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına alamet eder.

Kahve falında kaynananın elini öpmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında kaynanayı öpmek zor durumların biteceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaynana öpmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında kaynana elini öpmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kaynanasının elini öpmek işlerinin ağırlaşacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında kaynana el öpmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalet eder.

Kahve falında kaynanasını öpmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir