AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş insan kemiği görmek

Kahve falında ölmüş insan kemiği görmek

Kahve falında ölmüş insan kemiği görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, bazı adımlar atacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş insan kemiği gördüyseniz:

  • Kendinizi ne kadar buna hazırlarsanız o kadar da üzüntünüz hafifler.

Kahve falında insan kemiği görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insan kemiği görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insan kemiği toplamak birçok dedikoduya maruz kalacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü insan kemikleri görmek aile hayatının kötüye gideceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında insan eti ve kemiği görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına işarettir.

Kahve falında insan kemiği kırmak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında insan kemiği yemek yeni işlere girişileceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü insanın kemiklerini görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir