AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kemiği kırmak

Kahve falında insan kemiği kırmak

Kahve falında insan kemiği kırmak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında insan kemiği kırmak gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.

Kahve falında insan kemiği kırmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kemiklerini kırmak mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, arzularının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kemik kırmak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insan kemikleri görmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü insan kemikleri görmek önünün açılacağına, gelirinin de artmayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş insan kemiği görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü insan kemiği görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş insanın kemiklerini görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir