AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kemiği yemek

Kahve falında insan kemiği yemek

Kahve falında insan kemiği yemek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında insan kemiği yemek gördüyseniz:

  • İş hayatınıza dikkat edin.

Kahve falında insan kemiği yemek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölü insan kemikleri görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanın kemiklerini görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü insan kemiği görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında insan kemiği toplamak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında insan kemiği kırmak bereketli bir döneme girileceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü insanın kemiklerini görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, mevki makam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan eti ve kemiği görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir