AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kemiği görmek

Kahve falında insan kemiği görmek

Kahve falında insan kemiği görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, aile hayatında sevinileceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, bunalacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında insan kemiği gördüyseniz:

  • Başkalarının doğrultusunda ilerleyerek ya da planlarına uyarak kendi istediğiniz şeyleri yapmanız veya hedeflerinize ulaşmanız zor olabilir.

Kahve falında insan kemiği toplamak mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insan kemikleri görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş insan kemiği görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında insan eti ve kemiği görmek zenginliğinin artacağına, terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü insanın kemiklerini görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, rakipsiz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş insan kemikleri görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş insanın kemiklerini görmek malında azalmaya, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına işarettir.

Kahve falında insan kemiği yemek büyük bir adım atılacağına, bereketli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir