AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev gibi adam görmek

Kahve falında dev gibi adam görmek

Kahve falında dev gibi adam görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında dev gibi adam gördüyseniz:

  • Çabuk bir yargıya varmaktan veya belli konularda yardım önermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında dev gibi adam görmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bir insanı dev gibi görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında dev gibi örümcek görmek ikinci bir şans vereceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini dev gibi görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insanı dev gibi görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, başarılı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini dev gibi görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dev gibi yılan görmek işinde başarılı olacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine işaret eder.

Kahve falında dev adam görmek kazancının artacağına,, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir