AnaSayfa / Genel / Kahve falında gerçek gibi hissetmek

Kahve falında gerçek gibi hissetmek

Kahve falında gerçek gibi hissetmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, acılarını dindireceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında gerçek gibi hissetmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin girişimde bulunmasını veya ilk adımı atmasını beklemek yerine ilk hamleyi sizin yapmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında gerçek gibi hissetmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına delalettir.

Kahve falında gördüğünü gerçek hayatta yaşamak zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işarettir.

Kahve falında gerçek bebek görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gerçek inci görmek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında istediğin bir şeyin gerçekleştiğini görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına alamet eder.

Kahve falında gerçek çiçek görmek işlerinin zarara uğrayacağına, fenalıkta bulunmaya inanılır.

Kahve falında gerçek hayatta ölmüş birini görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir